Кладовища Мукачево приберуть від аварійних дерев за мільйон
13.03.2023   //   91 Переглядів

Мукачівське міське комунальне підприємство “Ремонтно-будівельне управління” 2 березня замовило ФОП Бесараб Олег Олександрович лісозаготівельні послуги за 1,00 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про звалювання вручну аварійних дерев з використанням альпіністського спорядження.

Згідно зі специфікацією, підрядник буде звалювати 76 дерев на вул. Данила Галицького кладовище «Росвигово» та на вул. Масарика Томаша кладовище «Центральне».

Ціни за звалення окремого дерева коливаються від 2,5 тис грн. до 75 тис грн.

Так, найдешевше, тобто по 2,5 тис грн., обійдеться звалення ялини та туї, а найдорожче, тобто по 75 тис грн., звалення двох дубів. Усі ці чотири дерева знаходяться на кладовищі «Центральне».

Закупівля проведена без використання електронної системи, без конкуренції.

Олег Бесараб зареєструвався приватним підприємцем у березні 2020 року. Зазначив 19 видів діяльності, у тому числі лісівництво та інша діяльність у лісовому господарстві. Основний вид діяльності – у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування.

Згідно з «Прозорро», з квітня 2020 року ФОП Бесараб отримав 9 замовлень на загальну суму 1,17 млн грн. Тобто це замовлення – найдорожче. На другому місці по дорожнечі отриманий підприємцем підряд – теж від Мукачівського міського КП “Ремонтно-будівельне управління”. Йдеться про надання послуг підрізання дерев та живих огорож за 125 тис грн.

Олег Бесараб також є керівником та засновником ТОВ “Карпатська будівельно-транспортна компанія”. Ця фірма отримала через «Прозорро» замовлень на загальну суму 23,16 млн грн.

Залиште відповідь