Після зміни директора у черкаських комунальників змінився і постачальник палива
10.03.2023   //   114 Переглядів

10 лютого комунальне підприємство “ЧЕЛУАШ” Черкаської міської ради завершило закупівлю палива. Відповідно до інформації із системи “Прозорро”, вперше договір було укладено з дилерами національної мережі заправних станцій, у той же час нещодавній фаворит – програв. Це співпало із зміною директора на підприємстві.

Відповідно до протоколу розкриття пропозицій, участь у закупівлі взяло два постачальники. Місцеве підприємство “Карбон-плюс” та представники мережі заправних станцій ОККО – “Окко-постач”. 

Пропозиція місцевого підприємства “Карбон-плюс” виявилась дешевшою і склала 22,1 млн гривень при очікуваній вартості майже 23,6 млн гривень. Разом з тим, вона була відхилена через низку неточностей та невідповідностей, які постачальник не став оскаржувати. Всього ж до цього між “Карбон-плюс” та КП “ЧЕЛУАШ” було укладено 15 договорів на постачання різного палива, сумою майже 44 млн гривень. Підприємство належить місцевому бізнесмену Володимиру Кулику.

Водночас для “Окко-постач” – це стала перша угода, укладена із КП “ЧЕЛУАШ”. Загалом у активі дилерів понад 5 тисяч різних договорів з розпорядниками публічних коштів на суму у понад 3,3 млрд гривень.

Всього відповідно до нової угоди планують придбати 30 тисяч літрів бензину А-95 та майже 400 тисяч літрів дизелю, ціною у 50 та 55 гривень відповідно. 

На початку 2023 року міський голова Черкас призначив на посаду директора підприємства свого давнього товариша Георгія Заїчка, який до цього володів низкою активів, які “пов’язували” із родиною міського голови Черкас. До цього директором підприємства був депутат Черкаської міської ради Олексій Мельник. Саме Мельник підписував більшість угод з “Карбон-плюс”. 

Залиште відповідь