У Долинській комунальники замовили ремонт доріг у колишньої фірми мера
09.03.2023   //   867 Переглядів

Міськкомунгосп Долинської міськради Кіровоградської області протягом березня уклав з ТОВ «Центральна дорожня служба» вісім угод щодо ремонту доріг на загальну суму 1 млн 489 тис. грн.

Про це йдеться у системі Prozorro.

Закупівлі провели без тендерів, напряму уклавши угоди з підрядником. Підписані угоди станом на 8 березня комунгосп не оприлюднив.

За наявною інформацією, підрядник має виконати поточний ремонт дорожнього покриття типу «біле шосе» за адресами у Долинській:

Ремонтні роботи мають бути завершені до серпня 2023 року.

ТОВ «Центральна дорожня служба» зареєстроване у Долинській 2018 року. Станом на 2023 рік засновником вказаний долинський підприємець Костянтин Володимирович Покотило. Його дружина Юлія Покотило у 2020 році отримала посаду головного спеціаліста у Долинській міськраді.

До 2020 року співзасновником цієї ТОВ-ки разом із Покотилом був Євгеній Едуардович Звіздовський, котрий нині є міським головою Долинської, обраний від «Слуги народу». Раніше він очолював Долинську РДА, на місцевих виборах 2015 року та проміжних виборах 2020 року став депутатом Долинської міськради від партії «Укроп». Також значився помічником на громадських засадах нардепа Олега Воронька, котрий до ВР пройшов від «Слуги народу», а згодом вийшов з провладної фракції та приєднався до депоб’єднання Дмитра Разумкова.

За період участі в публічних закупівлях ТОВ «Центральна дорожня служба» отримала договорів на 22 млн грн, більша частина яких була від управлінь та комунальних структур Долинської мерії.

Залиште відповідь