У Кропивницькому приватна фірма отримає від лікарні майже 7 мільйонів за послуги КТ
07.03.2023   //   294 Переглядів

Міська лікарня швидкої медичної допомоги Кропивницької міської ради за результатом процедури відкритих торгів з особливостями 8 лютого уклала з ТОВ «МРТ Еліт» угоду про надання послуг діагностичної візуалізації загальною вартістю 6 млн 800 тис. грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

Згідно з угодою, протягом року фірма має надати п’ять видів послуг КТ:

  •       Спіральна комп’ютерна-томографічна ангіографія голови та/або шиї з внутрішньовенним контрастуванням (1500 послуг) – ціна за одну 2200 грн;
  •       спіральна комп’ютерна-томографія головного мозку без контрастування (1500 послуг) – 1000 грн;
  •       магнітно-резонансна ангіографія голови або шиї (500 послуг) – 1200 грн;
  •       магнітно-резонансна томографія головного мозку без контрастування (500 послуг) – 1000 грн;
  •       ультразвукове дослідження з проведенням доплеграфії (судин голови та шиї) (1500 послуг) – 600 грн.

ТОВ «МРТ Еліт» з 2020 року почало отримувати контракти в публічних закупівлях. Основні замовники – центральна міська лікарня Кропивницького, обласний госпіталь та обласний онкодиспансер. Станом на березень 2023 року підприємство отримало контрактів на 16 млн грн.

Послуги надаватимуться на обладнанні фірми за адресою Короленка, 56д, поруч з лікарнею швидкої допомоги.

Саме ж підприємство зареєстроване у Кропивницькому по вулиці Ялтинській, 1, де працює обласний онкодиспансер, котрий очолює екснардеп від БПП, а нині депутат Кропивницької міськради Костянтин Яриніч. Засновниками фірми значаться Вячеслав Леонідович Повх (25% корпоративних прав), Кузнецова Наталія Леонідівна (25%) та Ніна Петрівна Коваленко (50%), котра також працювала бухгалтеркою у стоматклініці «Медіна», яка належить дружині Костянтина Яриніча Наталі, що вона підтвердила журналістам.

Вячеслав Повх є співзасновником діагностичного ТОВ «Еталонлаб», котре також «прописане» на вулиці Ялтинській, 1. Другим співзасновником цієї ТОВ-ки є Ігор Вікторович Коваленко, адреса реєстрації якого співпадає з пропискою вищезгаданої бухгалтерки Ніни Коваленко.

У 2020 році ЗМІ писали, як «МРТ Еліт», співзасновником якого на той час була Ніна Коваленко отримало тендер від обласного онкодиспансера щодо надання послуг КТ. Іншим учасником торгів і яке не торгувалося, по суті, виконуючи роль статиста, було ТОВ «МДЦ-Експерт Кіровоград», де Ніна Коваленко також значилась засновником. Третім учасником, який теж не торгувався, було ТОВ «Український центр томотерапії» власника групи компаній InMed Костянтина Гаєвського. Варто зазначити, що Центр томотерапії викупив частину будівлі обласного онкодиспансеру і працює на його території поряд з комунальним закладом. До речі, станом на 2023 рік Гаєвський значиться власником ТОВ «МДЦ-Експерт Кіровоград». 

Залиште відповідь