Рівненський обласний протипухлинний центр замовив фірмі депутата ремонт “бомбосховища”
07.03.2023   //   66 Переглядів

Комунальне підприємство “Рівненський обласний протипухлинний центр” прозвітувало про замовлення поточного ремонту приміщень закладу за 1,76 мільйона гривень. Відповідний договір з ТОВ “Західміськбуд” з’явився в системі Prozorro 3-го березня. 

За умовами договору частину приміщень медзакладу буде відремонтовано під облаштування там найпростіших укриттів. Дефектним актом передбачені демонтажні роботи, розбирання покриттів підлоги та стін, встановлення нових раковин, унітазів, світильників та розеток. Крім того у приміщенні будуть замінені двері, замінена електрика та проведено новий повітровод і вентиляція.

Завершити усі роботи підрядник має у строк до 10-го травня 2023 року. На даний момент оплата на виконання замовлення ще не були проведені. Принаймні сліди подібної транзакції відчутні на єдиному веб-порталі використання бюджетних коштів. 

Для підрядника, ТОВ “Західміськбуд”, це стане першим досвідом співпраці з “Рівненським обласним протипухлинним центром”. Загалом станом на 7-е березня фірма підписала через Prozorro вже 104 договори на загальну суму 24,36 мільйонів гривень. 

Єдиним власником, а заодно й керівником фірми вказаний рівненський підприємець Роман Козлюк. Бізнесменові також належать ТОВ “Тімбер енерджі”, ТОВ “Будівельна компанія “Західміськбуд” та ТОВ “Будівельна фірма “Західміськбуд”. Окрім того Козлюка у 2020-му році було обрано до Рівненської районної ради від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”. У раді він входить до складу комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури.

Залиште відповідь