У Чернігові фірма депутата облради перемогла на торгах з ремонту покрівлі школи за 22 мільйони
28.02.2023   //   97 Переглядів

Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради має намір укласти угоду з ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» на ремонт покрівлі загальноосвітньої спеціалізованої школи фізико-математичного профілю №12 м. Чернігова (з впровадженням заходів з енергозбереження). Вартість угоди може скласти 21,9 млн грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

Очікувана вартість закупівлі становила 29,2 млн грн. Участь у тендері взяло п’ять фірм: ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс», ТОВ «Виробничо-торгівельне підприємство «Промтехбуд», ТОВ «Інекс Реал», ТОВ «Інватруд» та ТОВ «Будівельно-монтажне управління Укртрансбуд».

Під час торгів учасники не змінювали свої цінові пропозиції. Однак завдяки первинній пропозиції учасників замовнику вдалося зекономити 7,2 млн грн від очікуваної вартості.

У підсумку замовлення на роботи може дістати ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс». Повідомлення про намір підписати відповідну угоду було опубліковано в системі Prozorro 22 лютого. 

За умовами технічного завдання,  ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» має провести демонтажні роботи, провести роботи з теплоізоляції перекриття, замінити віконні блоки, відновити внутрішнє опорядження приміщень, улаштувати покрівлю, інше.

Зауважимо, що з початку повномасштабного наступу росії ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» отримала держзамовлень на 60 млн грн, зокрема 28 мільйонів від управління капітального будівництва Чернігівської міської ради. 

ТОВ «Фірма МЖК-Сервіс»  засноване в 1993 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Ігор Желдак – депутат Чернігівської обласної ради від партії «Рідний дім». З 2015 до 2020 рік був депутатом Чернігівської міської ради.

Залиште відповідь