Чернігівська фірма за час війни отримала на 25 мільйонів підрядів з облаштування укриттів та ремонту будівель, пошкоджених російською агресією
27.02.2023   //   104 Переглядів

Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради уклало угоду з ПП “Ентер Буд” на поточний ремонт підвальних приміщень будівлі з облаштуванням санвузла для споруд цивільного захисту в дитячому садочку № 4. Вартість угоди склала 6 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

ПП “Ентер Буд”  має відремонтувати підвальних приміщень будівлі з облаштуванням санвузла для споруд цивільного захисту до 15 березня 2024 року. Підрядник має провести загальнобудівельні роботи, електромонтажні роботи, водопостачання та каналізація, вентиляція.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою «Українська визвольна війна», згідно з якою замовники за необхідності швидкої закупівлі мають право не організовувати тендер.

Загалом з серпня 2022 року ПП “Ентер Буд”  отримало від УКБ Чернігівської міської ради 10 підрядів на 25,2 млн грн. Всі роботи стосувались поточних ремонтів споруд цивільного захисту та ремонтів будівель, які постраждали внаслідок російської агресії. Загалом з  2017 року фірма отримала держзамовлень на 27 млн грн.

ПП “Ентер Буд” засноване в 2009 році в Чернігові. Власниками фірми є Володимир Маренець, Віталій Веремей, Сергій Канюша, Олександр Пасенко. 

Залиште відповідь