Енергетики на Закарпатті купують пікапи Mitsubishi на понад 6 мільйонів
26.02.2023   //   84 Переглядів

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» 22 лютого за результатами тендеру замовило ТОВ «Автоцентр-Ужгород» легкових автомобілів на 6,34 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник поставить 4 повнопривідних пікапи Mitsubishi L 200 по 1,59 млн грн. (в угоді зазначається, що автомобілі – для оперативно-виїзної бригади).

Кожна автівка матиме дизельний двигун, 6-ступінчату коробку передач. З додаткового обладнання – комплект зимових шин, килимки салону гумові, кунг багажного відсіку, аптечка, вогнегасник, знак аварійної зупинки.

В угоді також зазначається, що буде доставка автомобілів за адресою замовника.

На офіційних сайтах Mitsubishi наразі відсутня інформація про ціни на модель L 200.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Зернотрейд», чия пропозиція була нижчою – 5,92 млн грн. Але вона була відхилена, оскільки підприємство розмістило в «Прозорро» нечитабельний документ (статут «Зернотрейд»), при відкритті якого відображалось повідомлення «Помилка відкриття цього документа. Файл пошкоджений і не може бути відновлений». А «Зернотрейд» не усунув цю невідповідність до вимог замовника.

Власниками ТОВ «Автоцентр-Ужгород» є Владислав Ремез та керівник фірми Сергій Ремез.

Як повідомлялося, у 2014 році Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ «Автоцентр-Ужгород» і ТОВ «Закарпат-Авто» на суму 12 тис. грн за спотворення результатів торгів.

Як встановила перевірка, фірми узгодили свою поведінку під час підготовки та участі у торгах по закупівлі технічного обслуговування і ремонту пасажирських автомобілів за державні кошти, що проводились автогосподарством Управління МВС України в Закарпатській області.

Засновниками «Зернотрейд» є Наталія та Олег Логутови.

 

 

 

Залиште відповідь