Сусіди-підприємці розіграли тендер на 6 мільйонів з ремонту пансіонату на Чернігівщині
15.02.2023   //   189 Переглядів

Козелецький геріатричний пансіонат за результатами відкритих торгів з особливостями має намір укласти угоду з підприємницею Євсєєвою Жанеттою Іванівною щодо проведення ремонту вартістю 5,8 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

Заплановано капітальний ремонт приміщень та коридору ІІ під’їзду блоку “А” Козелецького геріатричного пансіонату. 

Очікувана вартість закупівлі становила 6,9 млн грн. Участь у тендері взяло чотири учасники: ФОП Конаш Юрій Михайлович, ФОП Євсєєва Жанетта Іванівна, ТОВ “АМС Буд” та ТОВ “Інекс Реал”. Всі учасники між собою не конкурували та не знижували свої цінові пропозиції.

Найнижчу цінову пропозицію запропонував ФОП Конаш Юрій – 5,04 млн грн.  13 лютого тендерний комітет Козелецького геріатричного пансіонату відхилив пропозицію підприємця, оскільки учасник відмовився від участі та підписання договору.

Наступного дня тендерний комітет опублікував намір укласти угоду з ФОП Євсєєвою Жанеттою Іванівною. 

Конаш Юрій Михайлович та Євсєєва Жанетта Іванівна сусіди. Про це свідчать вказані у документах адреси: смт Гончарівське, вулиця Танкістів,90. Різняться лише номери квартир – Конаш  вказує квартиру 305, а Євсєєва Жанетта Іванівна 301 квартиру. 

У тендерних пропозиціях підприємці намагалися приховати співпрацю. У  довідці про працівників Юрій Конаш вказує Сапона О.В як зварника/сантехніка, якого він прийняв на роботу 11 листопада минулого року. Людина з такими же прізвищем та ініціалами з 11 листопада працює і у штаті Євсєєвої Жанетти.  Таку інформацію підприємниця надавала у тендерній документації на ремонт цього ж пансіонату наприкінці листопада, лише роботи мали б виконуватися в приміщеннях та коридорі ІІ під’їзду 3-го поверху блоку “А”. Тоді вартість угоди на ремонтні роботи склала 4,2 млн грн. 

Також на обох підприємців працює Бондаренко М.О і Євсєєв Д.І.  Власне й сам Юрій Конаш донедавно у документах зазначався працівником у підприємниці у Євсєєвої  Жанетти.

ФОП Конаш Юрій Михайлович бере участь у державних закупівлях з 2017 року, за цей час отримав підрядів на 34,5 млн грн. 

ФОП Євсєєва Жанетта Іванівна з 2020 року отримала держзамовлень на 15,7 млн грн.

Залиште відповідь