Криворізький “Швидкісний трамвай” придбав у ФОПа румунського бензину та дизпалива на 5 мільйонів  
15.02.2023   //   122 Переглядів

Комунальне підприємство “Швидкісний трамвай” (Кривий Ріг) 24 січня замовило ФОП Сергій Решотка бензин та дизельне пальне на 5,16 млн грн. 

Про це повідомляється в системі “Прозорро”. 

Вже 26 січня сторони підписали додаткову угоду, згідно з якою сума договору була зменшена до 4,82 млн грн. 

Якщо за угодою від 24 січня підрядник зобов язувався поставити  67 400 літрів бензину А-95 по 48,9 грн/л, а 35 900 літрів дизельного пального по 51,9 грн/л, то після підписання додаткової угоди ціна бензину зменшилася до 46 грн/л, а ДП – до 48 грн/л. 

Виробник палива – румунська компанія Rompetrol.

ФОП Решотка надав перелік з 11 АЗС, на яких будуть заправлятися автотранспортні засоби КП “Швидкісний трамвай”. Всі вони належать до мережі заправок RLS. Сергій Решотка є власником цієї мережі АЗС.

Закупівлю проведено за процедурою «відкриті торги з особливостями». Переможець ФОП Сергій Решотка був єдиним учасником торгів.

ФОП Решотка працює з 1994 року. Він займається постачанням будівельних матеріалів, вантажоперевезеннями та торгівлею паливом. За останні шість років натендерив підприємець на 64 млн. грн. В основному працює з криворізькою владою – він є постійним постачальником палива для КП «Автобаза №1», що перевозить керівництво виконкому Кривого Рогу. Із КП «Швидкісний трамвай» підприємець співпрацює вперше.

У 2014 році Сергій Решотка балотувався у нардепи як самовисуванець по 32 округу (Довгинцівський та частина Саксаганського району Кривого Рогу), але програв. 2015 року балотувався від Блоку Петра Порошенка до Криворізької міськради, але знову невдало.

Залиште відповідь