У Житомирі за 1,5 мільйона відкоригують проєкт з реконструкції футбольного поля та благоустрою стадіону «Полісся»
13.02.2023   //   74 Переглядів

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 10 лютого прозвітував про укладену угоду з ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут “НДІпроектреконструкція”» на коригування проектної документації з реконструкції футбольного поля та благоустрою території центрального стадіону в Житомирі. Вартість угоди склала 1,5 млн грн.

Конкурентних торгів замовник не проводив. В системі ProZorro договір не опублікували.

Житомирська філія інституту “НДІпроектреконструкція” зареєстрована в Житомирі. Спеціалізується фірма на діяльності у сфері архітектури. Керівником філії є Олександр Вікторович Павленко.

Як повідомляло Житомир.іnfo, реконструкція центрального стадіону «Полісся» триває більше 15 років. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році. Відтоді це «будівництво довжиною у вічність» пережило вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації, Віталій Бунечко – дев’ятий. 19 лютого 2021 року голова ОДА повідомив, що реконструкція «Полісся» вже має кошторисну вартість 204,4 млн грн, а для отримання стадіоном третьої категорії згідно з Регламентом ФФУ треба робити окремий проєкт, орієнтовна вартість робіт – майже 100 млн грн. На брифінгу 1 квітня 2021 року Віталій Бунечко розповідав, що на стадіоні можна проводити футбольні матчі, а решту робіт можна продовжити після громадських обговорень, які мають організувати у Житомирі. 31 жовтня 2022 року пресслужба Житомирської ОВА повідомила, що на продовження реконструкції стадіону виділили 40 млн грн

Залиште відповідь