Фірмі депутата Чернігівської облради «докинули» ще 1,2 млн на ремонт укриття гімназії
13.02.2023   //   93 Переглядів

Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради 4 лютого уклало угоду з ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» на ремонт приміщення для облаштування споруди цивільного захисту гімназії №31 (коригування). Вартість укладеної угоди склала 1,2 млн грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою «Українська визвольна війна», згідно з якою замовники за необхідності швидкої закупівлі мають право не організовувати тендер.

За умовами договору,  ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» має утеплити стіни підвалу з влаштуванням нового вимощення та замінити навіс над входом в підвал, відремонтувати каналізаційну мережу, внутрішнє оздоблення та замінити двері, електротехнічні роботи.

Зауважимо, що 2 вересня 2022 року УКБ Чернігівської міської ради віддало  підряд ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» на ремонт туалетів, внутрішніх та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення в гімназії №31. Вартість  угоди склала  1,3 млн грн. Через декілька днів вартість угоди зменшилась до 1,1 млн грн. 

ТОВ «Фірма МЖК-Сервіс»  засноване в 1993 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Ігор Желдак – депутат Чернігівської обласної ради від партії «Рідний дім». З 2015 до 2020 рік був депутатом Чернігівської міської ради.

Залиште відповідь