У Чернівцях в ремонт 200 метрів тротуару вкатують 5 мільйонів
08.02.2023   //   80 Переглядів

Департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради уклав додаткову угоду на ремонт тротуару ще на 400 тисяч гривень. Таким чином загальна сума ремонту 200 метрів заважила на 4,93 мільйони гривень.

Йдеться про роботи на ділянці тротуару від будинку №29 до будинку №9. Текст угоди, техзавдання та аргументація, для чого треба додаткові роботи – не оприлюднені.

Основний договір уклали у вересні минулого року на 4,5 млн грн.

Згідно з договором, найбільше коштів піде на улаштування території плиткою та асфальтними доріжками. Підрядник використає 53 тонни асфальту тип В, марка 1 та близько тисячі квадратних метрів плитки. Окрім того, заплановане озеленення, облаштування квітників тощо.

Від початку роботи мали завершити ще 1 листопада, однак терміни переносили. Врешті останній визначений дедлайн – 19 лютого.

Бенефіціаром товариства “Будторгінвест” є колишній голова управління капбудівництва Чернівецької ОДА Іван Дякон та його родина. Фірма є одним з ключових підрядників місцевих чиновників у тендерах на ремонти.

Лише з початку 2021 року компанія отримали від різних публічних замовників 42 угоди на здійснення різних будівельних робіт, загальною вартістю 149 млн гривень. Найкоштовніша з них – капітальний ремонт 2 кілометрів дороги на замовлення управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької ОДА.

Із департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради у цього підрядника угод на 45 мільйонів гривень.

Залиште відповідь