Скандальний підрядник отримає 147 тисяч на невідомий ремонт в Золотоноші
08.02.2023   //   74 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Золотоніської міської ради уклало договір на послуги з ремонту інфраструктури у сфері дорожнього господарства на 147 тисяч гривень.

Договір уклали із підприємством «Канів-граніт».

Послуга має бути надана до 31 березня

Проте, про яку саме послугу йдеться – невідомо. Ні про ділянку ремонту, ні про його обсяги інформації немає. 

Минулого місяця це ж управління замовило у “Канів-граніт” зимове утримання доріг за 1,9 млн грн. ДАСУ наразі перевіряє ту закупівлю, цікавлячись, як замовник визначив її орієнтовну вартість. У свою чергу в золотоніському ЖКК відповіли, що сформулювали її на основі відповідей на запити від потенційних надавачів послуги. 

ПП “Канів-граніт” зареєстроване у місті Каневі та є одним із лідерів дорожнього ринку на Черкащині. Директором та бенефіціаром товариства є Абов Авеян.

За останні роки підприємство отримало від різних замовників право на здійснення 477 підрядів, загальною вартістю 874 млн гривень. Найбільшими замовниками є Служба автодоріг області (649 мільйонів гривень) та Служба місцевих доріг (80 млн грн).

Із золотоніським ЖКК у товариства 28 угод на 10 млн грн. Їх співпраця розпочалася у кінці 2021 року, і набрала обертів у 2022 році. 

Канів-Граніт” свого часу фігурувало у низці кримінальних проваджень щодо заволодіння коштами під час ремонтів. На сьогодні результати тих розслідувань невідомі.

Залиште відповідь