«Каналізаційний монополіст» отримав від Черкаської мерії черговий мільйон на поточні ремонти
04.02.2023   //   147 Переглядів

Департамент ЖКК Черкаської міської ради уклав 7 договорів на 1,2 млн грн. із ПП «Дорожньо-експлуатаційнеуправління», яке є постійним підрядником із надання подібних послуг на замовлення мерії.

Всі закупівлі проведені без використання електронної системи, а звіти про договори оприлюднені 31 січня в проміжок часу від 15:34 до 15:47.

На замовлення департаменту ЖКК, підрядник виконає поточний ремонт мереж зливової каналізації на вулицях Одеській, Вишневецького, Припортовій, Нарбутівській, Лазаренка, Гоголя тощо.

Тексти договорів не оприлюднені, послуга має бути надана до кінця року.

ПП «Дорожньо-каналізаційне управління» зареєстроване у Черкасах у 2002 році. Воно належить Ігорю Макаренку.

За час свого існування це підприємство має 69 угод на 14 млн грн. Всі вони укладені з одним замовником – департаментом ЖКК.

У 2016 році поліція розслідувала кримінальне провадження щодо нещасного випадку із працівником ПП «Дорожньо-каналізаційне управління». Він загинув під час виконання поточного ремонту каналізації на вул. О. Теліги.

Окрім цього підприємства, Макаренку також належать інші підрядники департаменту ЖКК. Так, “Будівельник-Плюс” має 127 угод на 22 мільйони гривень. Це також послуги з ремонту та утримання зливових каналізацій. Та “Будівельник-Черкаси”, у якого 8 угод на 8 млн грн на поточний ремонт дорожнього покриття та тротуарів. 

Всі три фірми зареєстровані у квартирі Макаренка.

Залиште відповідь