Острозька міськрада орендувала у постійного підрядника транспорт для підвезення освітян за мільйон
02.02.2023   //   55 Переглядів

Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради прозвітувало про замовлення послуг оренди транспортних засобів на загальну суму 1,08 мільйона гривень. Відповідне замовлення без торгів віддали ФОПу Мартинюку Сергію Миколайовичу. Інформація про це розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro.

Замовник не став проводити конкурентні торги та віддав замовлення напряму підприємцеві. При цьому до Prozorro було завантажено лише звіт щодо самого замовлення без конкретики щодо кілометражу, марок та пасажиромісткості орендованих авто та навіть без копії вже підписаного договору. 

З наявної в Prozorro інформації можемо констатувати, що підприємець надасть транспортні засоби без водіїв для здійснення наступних послуг :

  • підвіз до Вельбівненського ліцею 180 навчальних днів (с. Кургани – с.Вельбівне – с. Кургани);
  • підвіз до Плосківського ліцею 180 навчальних днів (с. Плоске – с. Завидів – с. Плоске);
  • підвіз до Мощаницького ліцею 180 навчальних днів(с. Милятин – с. Мощаниця – с. Милятин);
  • підвіз до Мощаницького ліцею 180 навчальних днів (с. Волосківці – с. Мощаниця – с. Волосківці);
  • підвіз до Оженинського ліцею № 2 180 навчальних днів (с. Країв – с. Оженин – с. Країв);
  • підвіз до Кутянківського ліцею 180 навчальних днів (с. Болотківці – с. Кутянка – с. Болотківці).

Таким чином середня вартість одного використання транспортного засобу для перевезення за будь яким з маршрутів складає 1 тисяча гривень. 

Власний ФОП Сергій Мартинюк зареєстрував у серпні 2021 року і з того час встиг отримати лише 4 замовлення на 1,98 млн грн. При цьому усі чотири замовлення були зроблені Управлінням освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради. Попередні контракти також стосувались оренди транспортних засобів без водіїв. Там же і засвітився автопарк ФОПа – чотири БАЗа А079.25 та два Mersedes-Benz 609.

Залиште відповідь