В приміщенні для внутрішньо переміщених осіб в Дніпрі встановлять дверей на 4 мільйона 
31.01.2023   //   74 Переглядів

30 січня департамент капітального будівництва Дніпровської міської ради напряму уклав угоду з ТОВ «СК Стройінвест» вартістю 4 млн. грн.

Закупівля проведена без використання електронної системи Прозорро.   

Згідно кошторису, фірма поставить 39,69 м2 дверних блоків в приміщенні будівлі для облаштування місць надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам. Адреса приміщення не зазначена із міркувань безпеки.

ТОВ СК Стройінвест засновано в лютому 2014 року. З вересня 2016 року фірма має 148 підписаних договорів на суму 6,5 млрд. грн. 4,8 млрд. грн. – це підряди від департаменту капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Фірма є одним з головних підрядників «Великого будівництва» на Дніпропетровщині.

ТОВ СК «Стройінвест» по черзі володіли Юрій Кравченко, Денис Островський та Роман Аліфонов. З червня 2022 року компанією володіє Наталя Лазарь, а керує Сергій Гавриленко.

Фірма є фігуранткою досудового розслідування у кримінальному провадженні № 32020100110000044, яке розпочате у 2020 році. Правоохоронці підозрюють, що за період 2019-2020 років службові особи Дніпровської міської ради укладали договори з пов’язаними суб’єктами господарювання з метою «схемного» виведення бюджетних коштів з подальшим їх обготівкуванням. Досудове розслідування триває.

Також поліція розслідує можливе привласнення коштів під час реконструкції «Стройінвестом» стадіону школи №1 у Перещепиному для Дніпропетровської ОДА вартістю 50 млн. грн.

Останній скандал, що пов’язаний із СК «Стройінвест» – це закупівля дніпровськими комунальниками генераторів за втричі вищими цінами. Після публікації на сайті Наші гроші КП «Дніпроводоканал» відмовився оплачувати ці генератори.

 

 

Залиште відповідь