Садочки Житомира замовили у свого “традиційного” ФОПа м’яса на 9 млн: ціна дорожча від інших постачальників
30.01.2023   //   137 Переглядів

У січні 38 дошкільних навчальних закладів Житомира вже закупили м’ясну продукцію у ФОПа Віктора Якімця. Загальна вартість угод на постачання м’яса склала 9 млн грн. 

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

Закупівлі ДНЗ проводили за процедурою відкриті торги з особливостями, яка дозволяє під час воєнного стану організовувати тендери у скорочені терміни.

ФОП Віктор Якімець постачатиме м’ясну продукцію для ДНЗ за однаковою ціною: яловичина за 222 грн за кг, свинина по 186 грн за кг, стегно куряче за 126 грн за кг, а філе куряче за 147 грн за кг. 

Підприємець з 2017 року є постійним постачальником м’яса для житомирських ДНЗ.

Дружина Віктора Якімця Галина Якімець також займається підприємницькою діяльністю, однак постачає м’ясну продукцію дешевше ніж чоловік. Для прикладу, Вересівський ліцей Житомирської міської ради замовив у січні у Галини Якімець яловичину за 190 грн за кг, свинину по 160 грн за кг, куряче філе по 139 грн за кг, а тушку курей по 85 грн за кг.

По Житомирській області м’ясна продукція підприємця Якімця є дорожчою в порівнянні з іншими постачальниками. Для порівняння, КП “Новоборівський центр розвитку дитини “Казка” замовило м’ясо яловичини по 180 грн за кг, а куряче філе по 140 грн за кг, управління освіти і науки Бердичівської міської ради замовило м’ясо яловичини по 200 грн за кг, Житомирський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради замовив яловичину за 160 грн за кг, м’ясо свинини за 130 грн за кг, м’ясо птиці за 70 грн 50 коп.

Віктор Якімець – батько колишнього депутата Житомирської районної ради від ВО «Батьківщина» Андрія Якімця. Сам Віктор Якімець у 2015 році теж балотувався до Житомирської райради, але від ВО «Свобода». Віктор Якімець разом із сином Андрієм Якімцем володіють  фермерським господарством «Лука-Агро». Компанія розташована в селі Лука Житомирського району. З 2016 року Віктор Якімець отримав держзамовлень на постачання м’ясної продукції на загальну вартість 164, млн грн

Залиште відповідь