Криворізькі освітяни купили продукти на 400 тисяч у кандидата-самовисуванця на посаду мера   
30.01.2023   //   382 Переглядів

Відділ освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради (Кривий Ріг Дніпропетровської області) купив продуктів на 380 тис. грн. у ТОВ «КСК Логістік».

Закупівлі проведені напряму без використання електронної системи Прозорро.

Освітяни Саксаганського району придбали

  • 700 кг охолодженого курячого філе в вакуумній упаковці за ціною 135,28 грн/кг
  • 300 кг твердого сиру жирністю не менше 50% за ціною 325,40 грн/кг
  • 600 кілограм мороженої риби (тушки минтая, скумбрії, хека, тріски, червоного окуня) за ціною 150,16 грн/кг.
  • 15500 штук курячих яєць 1 категорії по 6,30 грн/штука.

ТОВ «КСК Логістік» засновано в вересні 2018 року. Розмір статутного капіталу компанії 100 грн. Підприємство займається роздрібною торгівлею м’ясом і м’ясними продуктами в спеціалізованих магазинах. До січня 2023 року ТОВ «КСК Логістік» взагалі не працювало з бюджетом. Сьогодні в актіві компанії вже 7 підписаних договорів.  

Власник підприємства Павло Сухоцький. Він же донедавна був керівником компанії. З 26 січня це підприємство очолив Олександр Купровський.  

Павло Сухоцький власник торгової мережі «Файно», ТРЦ «Проспект» на 95-кварталі, молокозаводу на вул. Окружній та ще кількох бізнес-проектів. 

На місцевих виборах 2020 року бізнесмен Сухоцький балотувався на посаду міського голови Кривого Рогу та позиціонував себе як антипод діючої місцевої влади. Раніше абсолютно аполітичний, він активно вкладав гроші в передвиборчу кампанію та проекти партії “Слуга народу” у Кривому Розі, надав цій партії приміщення для офісу у своєму торговому комплексі на 95 кварталі. Сухоцький розраховував, що партія президента висуне його як свого кандидата на пост міського голови, проте “слуги народу” обрали своїм обличчям на виборах колишнього регіонала Дмитра Шевчика. Сухоцький відсторонився від партії “Слуга народу”, відмовився від пропозиції балотуватися рядовим депутатом міськради і пішов на вибори як самовисуванець. Сьогодні Сухоцький отримує подяки та підряди від команди Олександра Вілкула. 

Залиште відповідь