На Буковині міськрада замовила коштовний проєкт ремонту площі з облаштуванням “сухого” фонтану
29.01.2023   //   53 Переглядів

25 січня Новодністровська міська рада, що у Чернівецькій області, повідомила про укладання договору на реконструкцію центральної площі. Вартість майбутнього проєкту оцінили у майже 1,5 мільйони гривень. Виконати його мають до кінця поточного року.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.  

Проєктування майбутньої реконструкції площі на розі вулиць Буковинської і Подільської має здійснити київске приватне акціонерне  товариство “Укргідропроект”. Угода між чиновниками та проєктантами укладена без проведення конкурентної закупівлі. 

Виходячи із завдання, що опубліковане у системі “Прозорро” разом із договором, площа має бути спроєктована як місце для відпочинку та проведення масових заходів. Проєктна площа складає 0,85 гектарів, а майбутнє будівництво має відбуватися в одну чергу. Також проєктант має передбачити розміщення на площі “сухого” фонтану, визначивши для цього можливості, зокрема, дослідивши грунт.

В активі проєктантів з “Укргідропроект” на сьогодні 90 угод з розпорядниками публічних коштів. Їх загальна вартість складає більше 450 млн гривень. Найбільшим замовником організації є “Укргідроенерго”, що має об’єкти генерації на території Чернівецької області. Безпосередньо у Новодністровську розміщена Дністровська гідроенергостанція, що є містоформуючим та найбільшим підприємством у регіоні. 

Залиште відповідь