У Філатова дніпровську тероборону за 10 мільйонів взують у берци невідомого походження, які закупили у посередника 
27.01.2023   //   181 Переглядів

Департамент громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради 25 січня замовив на 10 млн. грн. у ТОВ «Дніпро Луксор» 3 900 пар тактичного зимового взуття.

Інформація про закупівлю міститься в системі Прозорро.

Серед всіх трьох учасників департамент громадського порядку і цивільного захисту обрав найдорожчу пропозицію. Будівельна фірма з Полтави ТОВ “Весттеплотех” запропонували невідоме вітчизняне взуття за ціною 2 423 грн за пару. ТОВ “Компанія Долина мрій” зголосилася продати турецькі берці за ціною 2424 грн. за пару. Цей учасник надав сертифікати від виробника. Раніше ТОВ “Компанія Долина мрій” продало київській теробороні зимовий одяг. 

ТОВ “Весттеплотех” та ТОВ “Компанія Долина мрій” не усунули невідповідності, подані у тендерних пропозиціях. 

У переможця ТОВ «Дніпро Луксор» вартість однієї пари берців складає 2 799,68 грн. Країна походження – Туреччина. Назва виробника взуття не зазначена. Сертифікатів від виробника так не надано. 

ТОВ «Дніпро Луксор» засновано в 2018 році. Фірма спеціалізується на наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Засновник фірми Дмитро Дамаскін та ТОВ «Луксор буд». В травні 2020 року компанію переоформлено на Андрія Цехоцького, країна реєстрації Люксембург.  

В червні 2022 року фірма ще раз змінила власника та керівника. Директором став дніпрянин Олександр Дьяков. Ще одним підписантом став мешканець селища Слобожанське Юрій Ульянченко. Також фірма змінила напрямок діяльності і зайнялася неспеціалізованою оптовою торгівлею.

З листопада 2022 р. «Дніпро Луксор» почало приймати участь у бюджетних закупівлях. За три місяці в активі компанії переможних тендерів назбиралося на 94,4 млн. грн

Головні замовники ТОВ «Дніпро Луксор»:  Військова частина А2678, яка купила цукор, чай, каву та мед на 50 млн. грн. та  чиновники департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпра, які купували без торгів у Дьякова турецький зимовий одяг та взуття. Ще партія зимового одягу була продана в грудні в селище Черкаське Новомосковського району Дніпропетровської області. 

Залиште відповідь