Сільрада на Полтавщині віддала місцевому ФОПу черговий коштовний підряд на понад 4 мільйона
26.01.2023   //   73 Переглядів

Комишнянська селищна рада віддала ФОПу черговий коштовний підряд на ремонт об’єкту комунального власності. Цього разу мова про місцевий будинок культури. Користуючись особливостями здійснення закупівель у воєнний стан чиновники не стали проводити відкриті торги, аби підписати угоду вартістю понад 4 млн гривень.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Підписана 24 січня угода з підприємцем Андрієм Зайцем передбачає ремонт будинку культури, який має бути завершений до кінця поточного року. Опубліковане оголошення не міститься самого договору, відповідно не дозволяє визначити об’єми майбутніх робіт, а також вартість матеріалів, які будуть використовуватися під час їх проведення. 

Всього в активі Зайця станом на сьогодні трохи менше сотні угод із розпорядниками публічних коштів, загальною вартістю майже 17 млн гривень. Договір підписаний з Комишнянською селешною радою став найкоштовнішим для підприємця. До цього інший структурний підрозділ цієї селищної ради уклав із Зайцем схожу угоду на ремонт місцевої гімназії, що передбачав заміну вікон та облаштування вхідної групи. В закладі планується проживання вимушених переселенців. Договір мав бути виконаний до кінця листопада 2022 року, втім продовжує діяти. Станом на кінець 2022 року чиновники перерахували Зайцю за його роботи 2,4 млн гривень із передбачених угодою 2,6 млн гривень.  

Андрій Заєць зареєстрований підприємцем та проживає у Миргороді Полтавської області. 

Залиште відповідь