Хмельницька лікарня замовила реконструкцію системи мережі киснепостачання за 19 мільйонів
26.01.2023   //   52 Переглядів

Комунальне підприємство “Хмельницька міська дитяча лікарня” Хмельницької міської ради 23 січня замовило ТОВ “Компанія “Галеон” реконструкцію системи мережі киснепостачання в приміщенні лікарні по вул. Олега Ольжича, 1 у м. Хмельницькому за 18,78 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно з умовами договору, вартість витрат з придбання та доставки устаткування, що монтується, складе 10,13 млн грн., матеріальних ресурсів – 3,44 млн грн., заробітна плата будівельників, монтажників – 1,00 млн грн., прибуток – 248 тис грн.

Закупівлю проведено за процедурою «відкриті торги з особливостями». Фірма була єдиним учасником.

Очікувана вартість була на 6 тис грн. вищою від суми укладеної угоди.

Анонімний потенційний учасник закупівлі поскаржився замовнику, що критерій «з метою своєчасного виконання всього об’єму робіт на об’єкті учасник повинен мати в штаті не менше 50 осіб» є дискримінаційним і вимагав прибрати цю вимогу.

Водночас тендерний комітет не прибрав цю вимогу і зазначив: «Основною метою даного будівельного проекту є швидке та якісне виконання робіт. Тому, у найкоротші строки після завершення тендеру учасник-переможець має приступити до виконання будівельних робіт. Для цього, у нього у штаті повинна бути наявна кількість працівників різних спеціальностей в кількості не менше 50 чоловік. Вважаємо, що у разі відсутності працівників, що перебувають у штаті підприємства, учасник-переможець торгів, зважаючи на ситуацію в країні, буде потребувати пошуку працівників відповідних спеціальностей. Як наслідок, початок будівництва об’єкта можу затягнутися».

Засновником хмельницького ТОВ «Компанія «Галеон» є Леонід Кирилюк, керівник – Олександр Швед.

Згідно з «Прозорро», з 2016 року ТОВ «Компанія «Галеон» отримала замовлень на загальну суму 193,98 млн грн.

Залиште відповідь