Освітяни знову замовили харчування у підрядника, якого штрафували за змову на “харчовому” тендері
25.01.2023   //   59 Переглядів

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Застанівської міськради (Чернівецька обл.)  уклав договір із ПНВКП «Алгоритм» на послуги з організації харчування на суму в 5,7 млн грн.

Закупівлю провели без використання електронної системи. Технічне завдання замовник не опублікував.

Підрядник має організувати гаряче харчування дітей шкільного та дошкільного віку у їдальнях. Договір передбачає харчування в трьох школах та одному дошкільному закладі. Інші подробиці – відсутні.

Минулого року замовник укладав аналогічну угоду з цим же підрядником за 3,9 млн грн. За договором було сплачено 1,5 млн грн.

Директором ПНВКП «Алгоритм» є Людмила Пацарнюк. Бенефіціар – Володимир Коземчук із Івано-Франківської області.

У 2015-му Пацарнюк обиралася до Застанівської міськради від «Народного руху України». У 2020-му балотувалася як самовисуванка, але обрана не була. Окрім того, до районної ради вона проходила від «Батьківщини».

Також вона була засновником і директором ПП «Мега-Крокус», власником якого зараз є Василь Пацарнюк – керівник районного осередку «Народного руху України».

Як писали «Наші гроші», ПП «Мега-Крокус» була оштрафована на 17 тис грн. за антиконкурентні узгоджені дії під час участі у закупівлі послуг громадського харчування відділом освіти Заставнівської районної державної адміністрації у 2008 році. АМКУ оштрафував ПП «Мега-Крокус» також і за розіграний тендер із закупівлі послуг громадського харчування, який відділ освіти Заставнівської РДА провів у 2009 році.

Підприємства Пацарнюк – «улюблені» підрядники відділу освіти, культури, молоді та спорту Застанівської міськради. Із ПНВКП «Алгоритм» та ПП «Мега-Крокус» освітяни мають угод на 18 мільйонів гривень на «Прозорро».

Залиште відповідь