У Філатова на патрулювання важливої інфраструктури Дніпра витратять 40 мільйонів 
21.01.2023   //   56 Переглядів

2 січня департамент громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради замовив ТОВ Служба охорони «Джеб» послуги патрулювання території поблизу об’єктів інфраструктури міста Дніпра за 39,76 млн грн.

Закупівлю проведено за процедурою відкриті торги з особливостями.

ТОВ Служба охорони «Джеб» було єдиним учасником торгів. 

 

На патрулювання території поблизу об’єктів інфраструктури міста Дніпра буде витрачено 174 240 людино-години. Щоденно на патрулювання буде виїздити 10 патрульних автомобілів з групою швидкого реагування. В переліку 94 об’єктів інфраструктури – районні адміністрації, центри соціальних служб, навчальні заклади та бетонні укриття. Охоронні послуги біля них будуть надаватися цілодобово впродовж 2023 року.  

ТОВ Служба охорони «Джеб» на ринку охоронних послуг працює з 2017 року. Компанія належить Олександру та Тетяні Рудченкам. В активі Рудченка близько 17 організацій в сфері надання охоронних послуг, з торгівлі продуктами та автомобілями, він володіє фермерським господарством у селі Вільне. Рудченко також працює як приватний підприємець.

Раніше департамент громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради не співпрацював з охоронною фірмою ТОВ Служба охорони «Джеб». Перший контракт вартістю 1,8 млн. грн. чиновники підписали з охоронцями на початку грудня.

 

Залиште відповідь