Чернігівське УЖКГ віддало своїй улюбленій фірмі ще 15 мільйонів на завершення будівництва централізованої каналізації 
21.01.2023   //   66 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради має намір укласти угоду з ТОВ «УТБ-Інжиніринг» на будівництво централізованої каналізації в  Чернігові (коригування). Вартість угоди може скласти 15,5 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

Підрядник має добудувати централізовану каналізацію по вулиці Фікселя та по вулиці Київська від вулиці Гонча до вулиці Північна до кінця 2022 року, тобто роботи мали б бути виконані ще минулого року.

У технічному завданні вказано, що прокладання каналізаційних мереж в даному районі покращить побутові умови мешканців даних вулиць та надасть можливість перспективного розвитку каналізаційних мереж в районі вулиць Київська, Північна та Соснова. 

Очікувана вартість закупівлі становила 15,54 млн грн. Конкуренцію на торгах  ТОВ «УТБ-Інжиніринг» склало ТОВ «Шляхо-будівельне управління №14», запропонувавши на 990 грн дорожчу вартість. Під час торгів фірми між собою не конкурували та не знижували свої цінові пропозиції. Також свої пропозиції фірми подавали в один день.

У документації ТОВ «УТБ-Інжиніринг» тендерний комітет знайшов невідповідності, однак дозволив фірмі виправити їх впродовж 24 годин. Учасник тендеру мав надати в електронному вигляді (сканованому в форматі pdf) Додаткову угоду № 1 до Договору оренди № 09-20 від 15 квітня 202 року з датою її підписання.

5 січня УЖКГ опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «УТБ-Інжиніринг».

Зауважимо, що ТОВ «УТБ-Інжиніринг» у липні 2021 року отримало підряд на будівництво централізованої каналізації по вул. Фікселя та по вул. Київська від вул. Гонча до вул. Північна. Вартість угоди склала 35 мільйонів гривень. У 7 додатковій угоді зазначається, що у зв’язку зi змiною проєктного рішення, проведенням коригування проєктної документації та враховуючи фактичне виконання робіт, ціну договору зменшили на 5,7 млн грн. Так підряднику заплатили 29,3 млн грн.

ТОВ «УТБ-Інжиніринг» засноване в 2016 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником і директором фірми є Павло Хайтов. За даними ProZorro, за останні три роки фірма отримала держзамовлень на 1,8 млрд грн. Основними її замовниками були Управління капбудівництва та Управління ЖКГ Чернігівської міської ради, яке очолює Ярослав Куц. За час війни фірма отримала підрядів на 577 млн грн.

Залиште відповідь