Освітяни Житомирської міської ради за 700 тисяч купують новий Renault Duster у дружини колишнього голови Житомирської ОДА 
18.01.2023   //   68 Переглядів

Департамент освіти Житомирської міської ради має намір укласти угоду з ТОВ «Полісся Моторс Груп» на закупівлю легкового автомобіля Renault Duster вартістю 690 тис. грн.

Про це йдеться в закупівлі опублікованій на ресурсі ProZorro. Проводились відкриті торги з особливостями. Фірма була єдиним учасником.

Очікувана вартість закупівлі становила 700 тисяч. Тобто економія склала 10 тисяч грн.

Тендерний комітет знайшов невідповідність у поданій пропозиції учасника, однак дозволив її виправити впродовж 24 годин. Фірма мала надати в складі своєї пропозиції підписане технічне завдання.

11 січня  департамент освіти Житомирської міської ради опублікував намір укласти угоду з ТОВ «Полісся Моторс Груп». 

За умовами технічної документації, ТОВ «Полісся Моторс Груп» має поставити автомобіль з наступними характеристиками: автомобіль – Renault Duster, рік виробництва – 2022 рік, колір – білий, коробка передач – механічна, тип кузова – універсал, паливо – бензин, гарантія на автомобіль – 3 роки або 100 тис. км пробігу. Автомобіль оснащений кондиціонером, мультимедійною системою, ключем з дистанційним керуванням. 

Поставити транспортний засіб фірма має до 01 березня 2023 року.

ТОВ «Полісся Моторс Груп» зареєстроване в Житомирі. Власниками фірми є Світлана Вікторівна Присяжнюк та Катерина Валеріївна Машковська – дружина колишнього голови Житомирської ОДА Сергія Машковського. 

Зауважимо, що Renault – це улюблений бренд бюджетних організацій Житомирської області, зазвичай автівки купуються у ТОВ «Полісся Моторс Груп». З 2019 року фірма отримала від бюджетних організацій Житомирської області підрядів на понад 80 мільйонів

Залиште відповідь