Одній фірмі віддали будівництво п’яти військових інженерно-технічних споруд на півночі Житомирщини за 15 мільйонів
18.01.2023   //   162 Переглядів

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 6 січня прозвітував про укладені угоди з ТОВ «Національний референт центр» на будівництво військових інженерно-технічних споруд на півночі Житомирщини за 15 мільйонів гривень.

Про це йдеться в системі Prozorro.

ТОВ «Національний референт центр» отримало п’ять підрядів з будівництва військових інженерно-технічних споруд на півночі Житомирщини. Отож фірма має побудувати військово інженерно-технічну споруду №1 на території села Нова Радча Народицької територіальної громади за 2,7 млн грн,  побудувати військово інженерно-технічну споруду №2  поруч з селом Борутино  Овруцької територіальної громади за 4,1 млн грн, побудувати військово інженерно-технічну споруду №3  на території гідрологічного заказника “Коморище” Овруцької територіальної громади за 2,7 млн грн, побудувати військово інженерно-технічну споруду №4 на території с. Лучанки Овруцької територіальної громади за 2,7 млн грн та побудувати військово інженерно-технічну споруду №5 поруч з с. Копище Олевської територіальної громади за 2,7 млн грн.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою «Українська визвольна війна», згідно з якою замовники за необхідності швидкої закупівлі мають право не організовувати тендер.  Договори на Prozorro замовник не розміщував, однак 12 січня опублікував додаткові угоди про зміну календарного графіка виконання робіт по об’єктах, у яких зазначається що угоди були укладені ще 23 грудня 2022 року. 

У календарному графіку зазначено, що підрядник має провести загальнобудівельні роботи, придбати та встановити електротехнічне обладнання, серверне обладнання провести пусконалагоджувальні роботи та інше до 20 лютого 2023 року.

ТОВ «Національний референт центр» зареєстроване в 2015 році в Житомирі. Власником фірми є Андрій Трембовецький. З 2020 року фірма отримала підрядів на 170 мільйонів гривень, зокрема 133 мільйони від Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА.

 

Залиште відповідь