У Кривому Розі КП замовло фірмі без власної СТО ремонт та техобслуговування автівок на 5 мільйонів 
16.01.2023   //   345 Переглядів

КП «Сансервіс» 11 січня уклав договір з ТОВ «Автореммаш» на послуги з поточного ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання вартістю 5,04 млн грн.

Про це свідчать дані “Прозорро”. Закупівля проведена за процедурою відкриті торги з особливостями з одним учасником.

Згідно угоди, до кінця року «Автореммаш» буде ремонтувати та підтримувати в належному технічному стані 34 транспортних засобів та деревообробне обладнання, що належить та є в оренді у КП «Сансервіс». Загалом, замовнику буде надано 1301 послуга на суму 5,04 млн грн.

ТОВ «Автореммаш» зареєстровано в 2014 році. Веде діяльність в сфері оптової торгівлі деталями та приладдям для автотранспортних засобів. Власник та керівник компанії Микола Потоцький. З КП «Сансервіс» фірма почала співпрацювати с 2022 року. Згідно інформації з минулорічної закупівлі, компанія орендує офісне та складське приміщення за адресою: вул. Волгоградська, 12 у ТОВ «Елтік». Цей договір оренди пролонгований на 2023 рік.

Також у минулому році фірма уклала договір субпідряду із ТОВ «Едевельс-4» на технічне обслуговування автотранспортних засобів на СТО за адресами: вул. Каховська, 77 та вул. Нарвська, 11А . ТОВ «Едевельс-4» належить Ігорю Целінко. Фірма торгує автозапчастинами  та надає послуги ремонту і технічного обслуговування автомобілів, у тому числі і комунальним та теплогенеруючим підприємствам міста.

У новому тендері інформації про наявність субпідрядника, власних або орендованих приміщень СТО/майстерень не надано.

Нагадаємо, раніше, КП «Сансервіс» придбало три автівки та автокран з переплатою у компанії-посередниці. 

Залиште відповідь