Рівненська АЕС двічі за день оголосила тендери на закупівлю вапна, підряди отримала одна й та ж фірма
15.01.2023   //   92 Переглядів

Відокремлений підрозділ “Рівненська АЕС” ДП “НАЕК “Енергоатом” 28-го грудня двічі оголосив проведення відкритих торгів з особливостями для придбання спочатку 740 т, а потім 719,97 т будівельного вапна. На обидва тендери прийшов лише один учасник – ТОВ “Любомирське вапняно-силікатне підприємство”, з яким у підсумку й планують підписати відповідні контракти.

Повідомлення про намір були опубліковані в системі публічних закупівель Prozorro 12 січня.

Атомників цікавило подрібнене вапно марки ВП-К-А-2 з часткою непогашених зерен не більше 11%, часом гасіння не більше 8 хв., фракційним складом не більше 15 мм та вмістом гідратної води не більше 2%. Виготовлений товар мав бути у 2023 році. 

Варто зауважити, що переможець торгів мінімально знизив очікувану вартість оголошену “Рівненською АЕС”. Загальний обсяг вапна фірма погодилась поставити за 7,92 мільйона гривень. Тож номінальна економія замовника на цих торгах склала лише 562 гривні.

ТОВ “Любомирське вапняно-силікатне підприємство” є постійним підрядником “Рівненської АЕС”. З 15 перемог на суму 35,63 млн грн, 9 замовлень на 32,43 млн грн, фірма має саме від атомників. Лише за 2022-ий рік сторони підписали 9 договорів на 20,18 млн грн і всі на постачання вапна. 

Власниками ТОВ “Любомирське вапняно-силікатне підприємство” вказані Сергій та Валерій Мазури. Підприємцям також належать ТОВ “Тенісні корти”, ТОВ “М-лит”, С(Ф)Г “Петровський А.О.”, ФГ “Нива”, ТОВ “Керуюча компанія складами” та інші.

Залиште відповідь