“Чернігівводоканал” без конкурентів замовив фірмі-улюбленці мерії Чернігова ремонт водогону за 371 мільйон
13.01.2023   //   108 Переглядів

КП «Чернігівводоканал» прозвітувало про укладену угоду з ТОВ «УТБ-Інжиніринг» на реконструкцію водопровідної насосної станції «Подусівка» розташованої на землях Новобілоуської ОТГ ( роботи 1-ї черги) за 371,4 млн грн.

Закупівля проведена без використання електронної системи ProZorro.

У договорі зазначається, що угода була укладена ще 22 грудня 2022 року, однак опублікували її 3 січня 2023 року.  Відремонтувати насосну станцію підрядник має до кінця поточного року.

Зауважимо, що 25 жовтня ТОВ «УТБ-Інжиніринг» безконкурентно отримало від  «Чернігівводоканал» підряд з виконання проєкту з підготовчих робіт по об’єкту «Реконструкція водопровідної насосної станції «Подусівка» КП «Чернігівводоканал» вартістю 5,9 млн грн.

ТОВ «УТБ-Інжиніринг» засноване в 2016 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником і директором фірми є Павло Хайтов. За даними ProZorro. за останні три роки фірма отримала держзамовлень на 1,8 млрд грн. Основними її замовниками були Управління капбудівництва та Управління ЖКГ Чернігівської міської ради, яку очолює Владислав Атрошенко. За час війни фірма отримала підрядів на 577 млн грн.

Залиште відповідь