Пранням білизни для рівненських лікарів займеться фірма засновника “українсько-китайської торгівельної палати”
12.01.2023   //   63 Переглядів

Комунальне підприємство “Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка” Рівненської обласної ради повідомила про намір підписати з ТОВ “ВТК “Лотос” договір щодо надання послуг прання білизни. Відповідна інформація з’явилась на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Для визначення підрядника медики оголошували відкриті торги з особливостями на які прийшов лише один учасник – ТОВ “ВТК “Лотос”.  При очікуваній вартості замовлення в 2,9 мільйона гривень, приватники запропонували виконати умови контракту за 2,59 мільйона. За цю суму фірма має виправти 100 тис кг білизни медзакладу. Техзавданням передбчаено, що підрядник має щодня здійснювати забір та повернення білизни. При цьому виправна білизна повинна бути складена та транспортуватись в чистих мішках, що захищають її від забруднення. У випадку пошкодження білизни виконавець відшкодовує її вартість чи замінює на подібну. Оброблена в пральні підрядника білизна має бути без плям і бруду, бути чистою, випрасувано і не мати підпалин, дір, інших дефектів, крім тих, що позначені у квитанції під час приймання замовлення, не мати перекосів, зім’ятих місць, бути рівномірно просушеною та сухою, не мати запаху хімічних препаратів тощо. Вологість не повинна перевищувати 12%. Строк надання послуг – до кінця 2023 року. 

Власниками потенційного переможця ТОВ “ВТК “Лотос” вказані Максим та Людмила Коробейнікови. Крім вказаної фірми Максим Коробейніков є співвласником ТОВ “Еко Валь”, ТОВ “Кітой Трейд”, ТОВ “Еліт Медікейл”, а також Громадської організації “Україно-китайська торгівельна палата “Новий шовковий шлях”. Іншим співзасновником даної організації є китайський підприємець Чен Кай, який в новинах місцевих видань фігурує як предстаник асоціації сприянню міжнародному обміну міста Чунцін.

Залиште відповідь