Дніпровський фаховий коледж спорту планує придбати для своїх вихованців червоної ікри на 900 тисяч
12.01.2023   //   50 Переглядів

4 січня комунальний заклад “Дніпропетровський фаховий коледж спорту” Дніпропетровської обласної ради повідомив про намір підписати договір на поставку 380 кг червоної ікри на суму 889 тис. 200 грн. у ТОВ «Лаверна смак»

Закупівля проведена за процедурою «відкриті торги з особливостями».

Продавець ТОВ «Лаверна смак» було єдиним учасником закупівлі. Замовник планує до кінця 2023 року отримати 380 кг ікри рибної червоної (лососевої) у металевих банках вагою не більше 130 гр ± 20 гр. Ікра має бути поставлена на учбово-спортивну базу коледжу у селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області.

Продавець запропонував ікру виробництва ТОВ «Дальриба». Згідно опублікованої етикетки це має бути ікра «Спецпосол», фасуванням по 120 грн. У складі тендерній документації продавець розмістив декларацію виробника № 32/7 від 20 листопада 2021 року. В цьому документі кінцевий термін споживання продукту – травень 2022 року.

З точно таким же документом ТОВ «Лаверна смак» приймало участь у минулорічній закупівлі червоної ікри коледжем. Тоді пропозицію компанії замовником було відхилено.  

ТОВ «Лаверна смак» зареєстровано більше 6 років тому у Новомосковську, компанія веде діяльність в галузі постачання готових страв та продуктів харчування. Власник Сергій  Карпенко працює також як ФОП. Підприємець та його компанія активні учасники Прозорро. Разом вони з 2016 року вторгували 180 млн. грн. Тільки Дніпропетровський коледж спорту замовив продуктів харчування на 68 млн. грн.

 

Залиште відповідь