Державний банк дозамовив у своєю улюблениці прибирання ще на 2 мільйона
12.01.2023   //   58 Переглядів

АТ “Ощадбанк” філія – Чернівецьке обласне управління” уклав договір на 1,9 мільйона гривень на послуги з прибирання на 2023 рік.

Про які саме послуги йдеться та які їх обсяги – невідомо, оскільки техзавдання та договір не оприлюднені. Опубліковано лише звіт про укладання договору. Послугу надасть підприємиця Катерина Мамець.

Це вже друга подібна закупівля від цього замовника. У листопаді був проведений тендер на прибирання, з очікуваною вартістю 4,1 млн грн.

Його виграла теж Мамець, яка запропонувала аномально низьку ціну у 1,97 млн грн. За результатами аукціону, з нею уклали договір. За ним, підрядник обслуговуватиме 31 відділення банку по області. Там буде виконуватися генеральне прибирання (зокрема, миття вікон і підлоги), а також прибирання снігу, скошування трави та миття банкоматів.

З урахуванням цих двох угод, прибирання банку цьогоріч коштуватиме 3,8 мільйона гривень.

ФОП Катерина Мамець зареєстрована у Хмельницькому, їй 36 років.

Загалом вона має угод у системі «Прозорро» на 22 мільйони гривень. Абсолютна більшість із них укладена із структурами «Ощадбанку» у різних областях України: у Харкові, Луганську, Краматорську тощо. Загалом на 17 мільйонів гривень.

Залиште відповідь