Головний прибиральник податківців західної України отримав черговий підряд від Рівненської ДПС
11.01.2023   //   82 Переглядів

Провівши відкриті торги з особливостями Головне управління ДПС у Рівненській області визначилось з підрядником, що надаватиме послуги із прибирання приміщень та прилеглої території відділень податкової. За 3,31 млн грн відповідну роботу виконуватиме ФОП Бикодьоров Олег Анатолійович. 

Пропозиція підприємця виявилась економічно найвигіднішою серед тих, що були подані на тендері. ПП “Клінінг-Про” готове було виконати замовлення за 3,34 млн грн, а ФОП Дубіна Сергій Вікторович – за 3,6 млн грн. 

Техзавданням передбачено, що переможець торгів протягом року надаватиме послуги прибирання 19 приміщень податкової, розташовані у містах Рівне, Радивилів, Дубно, Вараш, Сарни та інших. Серед прописаних обов’язків: підмітання, вололе прибирання, збирання пилу за допомогою пилососа, сухе та вологе протирання меблів, прибирання снігу з дахів, чищення килимових покриттів. Крім того підрядник має проводити санітарну обрізку дерев, створювати квітники, прибирати сміття та сніг з газонів, очищувати решітки зливової каналізації та інше. 

Варто зауважити, що Олег Бикодьоров має чималий досвід надання клінінгових послуг саме для управлінь державної податкової служби. Минулоріч він отримав аналогічні підряди у Харківській, Вінницькій, Тернопільській, Львівській областях. 

Загалом підприємець зареєструвався в якості ФОПа ще в 1998-му році, вказавши основним видом діяльності роздрібну торгівлю деталями та приладдям для автотранспортних засобів. Тим не менш з впровадженням системи Prozorro більшу частину замовлень отримував саме на прибирання приміщень та території. Загалом станом на 10 січня має підписаними 15 бюджетних контрактів на 15,23 мільйона гривень. 

Окрім діяльності в якості ФОПа Олег Бикодьоров є власником та керівником ПП “Лісгум”. 

Залиште відповідь