В 2023 році голова Центрально-Міської районної у місті Кривий Ріг ради та її заступники накатають в таксі на 2 мільйона 
09.01.2023   //   608 Переглядів

Виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті ради замовив на 2,19 млн. грн. послуги прокату легкових автомобілів із водієм у ФОП Шкляренко.

Інформація про закупівлю міститься в системі Прозорро.

Для голови райради, керуючого справами виконкому та заступників голови Центрально-Міської райради оформлено прокат трьох постійних та двох підмінних автомобілів. Автівки мають відпрацювати 6 256 годин та накатати 80 690 км. 

Технічне обслуговування машин Шкляренко замовила в ФОП Ірина Лебідь, яка спеціалізується на виробництві робочого одягу. В договорі сторони зазначили, що станція техобслуговування знаходиться за адресою вул. Меркулова, 22. Це адреса СТО AV Сервис.

ФОП Олена Шкляренко зареєстровано з лютого 2018 року. Підприємниця працює в сфері пасажирських перевезень. Основний замовник транспортних послуг – виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті ради. З 2021 року чиновники цієї районної влади віддали Шкляренко транспортних підрядів на 5,3 млн. грн.

Послугами перевезеннями зайнята вся родина Шкляренко. Водіями у пані Олени оформлені чоловік Павло та двоє синів – Іван та Артем. Павло Шкляренко також працює як ФОП та має кілька автобусів у власності.

Раніше Наші гроші. Регіон писали, що на таксі для чиновників мерії Кривого Рогу в 2023 році витратять 27 мільйонів гривень.

 

Залиште відповідь