Сільрада на Одещині продовжила коштовну оренду старенького сміттєвоза
09.01.2023   //   44 Переглядів

3 січня комунальне підприємство “Південний берег” Даньківської сільської ради підписало договір на оренду сміттєвоза з підприємицею з  Овідіополя. Договір було укладено без аукціону після того, як оголошені напередодні відкриті торги не відбулися. Замовник вимагав на них від учасників старенький сміттєвоз DAF СF85.380 2001 року. Саме такий комунальники орендували минулого року.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”

Підприємиця Олена Трофімова запропонувала відповідну автівку комунальникам за ціною 65 тисяч гривень на місяць. Автівка передається в оренду без водія та палива. Таким чином вартість річної оренди складе 780 тисяч гривень. Таку ж суму за цю автівку комунальники сплачували і минулого року, але товариству “Оберіг і К”, що також зареєстроване у Овідіополі. 

Таким чином за два роки оренди сміттєвоза комунальники можуть заплатити понад 1,5 млн гривень або ж більше 36 тисяч доларів по сьогоднішньому курсу.  На початку 2022 року комунальники оголосили закупівлю послуг оренди цієї автівки “розраховуючи” на ціну у 25 тисяч гривень на місяць, втім незабаром її відмінили, та оголосили нову, вже із цінником у 65 тисяч гривень. 

 

Залиште відповідь