Улюбленець Станишівської сільради відремонтує спортмайданчик з влаштуванням мініфутбольного поля за понад 2 мільйони
06.01.2023   //   103 Переглядів

Станишівська сільська рада опублікувала намір укласти угоду з ПРБФ «Комунальник» на капітальний ремонт спортивного майданчика з влаштуванням штучного покриття для мініфутболу у селі Лука. Вартість угоди може скласти 2,3 млн грн.

Про ц е йдеться на ресурсі ProZorro.

Закупівля проводилася як відкриті торги з особливостями. Фірма була єдиним учасником.

У документації ПРБФ «Комунальник» тендерний комітет знайшов невідповідності, однак надав можливість їх виправити упродовж 24 годин. Зокрема фірма мала надати нову інформаційну довідку про досвід виконання аналогічного за предметом закупівлі договору із урахуванням встановлених невідповідностей.

26 грудня Станишівська сільська рада опублікувала намір укласти угоду з ПРБФ «Комунальник». 

Капітальний ремонт спортивного майданчика з влаштуванням штучного покриття для мініфутболу у селі Лука Житомирського району ПРБФ «Комунальник»  має виконати до кінця 2023 року.

Проєктом передбачається: встановлення огорожі поля висотою 4 м; установка МАФ (ігрове устаткування: 2 воріт 3000х2000 мм, урни для сміття та інше, передбачене проєктом; встановлення опор освітлення; доріжка з ФЕМ від хвіртки на всю довжину поля; покриття мініфутбольного майданчика – штучне покриття, засипане кварцовим піском та гумовим гранулятором 40 мм. 

ПРБФ “Комунальник” заснований в 1995 році в Житомирі. Засновником та керівником будівельної фірми є Андрій Миколайович Корзун.

За даними з «Прозорро», Станишівська сільська рада з вересня 2022 року вже уклало з ПРБФ “Комунальник” 5 угод загальною вартістю 12,2 млн грн. Зокрема фірма буде ремонтувати гімназію в Кодні, ліцей в селі Піски та меморіальний парк в Зарічанах. 

 

Залиште відповідь