Одеський дебютант на чолі з екс-помічником нардепа отримав ще 1,3 млн на ремонт приміщення для переселенців
06.01.2023   //   94 Переглядів

Департамент соцполітики Черкаської міської радиуклав додаткову угоду на ремонт будівлі в центрі Черкас для переселенців на 1,3 млн грн.

За цією угодою підрядник ТОВ “ФАВОРИТ.ВЛ” має облаштувати 2 бойлери на технічному поверсі, встелити ламінат і встановити 3 умивальники на четвертому поверсі, встелити ламінат та кавролін на інших поверхах тощо.

Кошти за цією угодою уже сплачені.

Основний договір замовник уклав із підрядником 4 жовтня на суму в 17,38 млн грн. Тендер провели без використання електронної системи під приводом воєнного стану. По ходу його виконання внесли зміни і сплатили 15,36 млн грн.

Таким чином сумарна вартість робіт на об’єкті склала 16,6 млн грн.

ТОВ “ФАВОРИТ.ВЛ” зареєстроване у смт Сарата на Одещині. Дві угоди із черкаським департаментом соцполітики – це єдині договори, що містяться в системі.

Директор та власник фірми – Віктор Лохматов. Він був помічником народного депутата четвертого скликання від СДПУ(О) Бориса Андресюка. Також Лохматов фігурант справи про заниження податку на додану вартість.

У реєстрах він значиться керівником районного осередку партії «Сильна Україна» Сергія Тігіпка.

Директором департаменту соцполітики є Євгеній Данченко, який був призначений за квотою партії «Європейська Солідарність».

Залиште відповідь