Кіровоградська облпрокуратура замовила за 2 мільйона охорону у фірми депутата зі «Слуги народу»
06.01.2023   //   109 Переглядів

Кіровоградська обласна прокуратура за результатом аукціону уклала з ТОВ «АПС-Київ» угоду про надання послуг з охорони своїх адмінбудівель загальною вартістю 1,98 млн грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

Згідно з угодою, протягом року фірма має забезпечити охорону восьми приміщень прокуратури у Кропивницькому, Олександрії, Новоукраїнці, Знам’янці, Голованівську. До переліку послуг також входить перевірка систем сигналізації, робота «тривожної кнопки». Після надходження сигналу тривожної сигналізації на пульт централізованого спостереження протягом 10 хвилин підрядник має забезпечити негайне прибуття мобільної групи реагування.

На аукціон окрім згаданої фірми прийшли два підприємства з нижчими ціновими пропозиціями – ПП «Герол» з Вінничини з ціною 1,7 млн грн і ТОВ «Легал Форс Протекшн Рі Груп» з Київщини із пропозицією в 1,8 млн грн. Проте Кіровоградська облпрокуратура відхилила дешевші на майже 200 тисяч гривень пропозиції через невідповідності у документації цих учасників.

ТОВ «АПС-Київ» зареєстроване у Києві 2008 року. Засновниками значаться Юрій Дрозд, Микола Тіпайло, а також Дмитро, Олександр та Лідія Адамович. Юрій Дрозд є депутатом Кіровоградської облради від «Слуги народу». Олександр Адамович – екс-очільник ГУ МНС України у Кіровоградській області (1998-2005 рр). Компанії групи «АПС» неодноразово фігурували у журналістських розслідуваннях про те, що фірми, пов’язані з керівниками ДСНС заробляють на пожежних сигналізаціях. 

Залиште відповідь