Кам’янчанам про важливість сплати комплатежів нагадає за 650 тисяч підприємець, пов’язаний з партією мера “Бджола”.
04.01.2023   //   51 Переглядів

29 грудня комунальне підприємство Кам’янської міської ради “Центральні тепломережі” уклало договір вартістю 648 тис. грн із ФОП Дмитро Рябов. Підприємець надасть послуги виготовлення та розміщення на зовнішніх носіях інформаційних матеріалів пов’язаних з функціонуванням об’єкту критичної інфраструктури та матеріалів щодо заклику населення про своєчасну оплату за послуги, які здійснюються об’єктом критичної інфраструктури.

Закупівля проведена без використання електронної системи Прозорро. 

Строк надання послуг – впродовж 2023 року. Щомісячна вартість розміщення комунальної реклами об’єкту критичної інфраструктури КП “Центральні тепломережі” на одному рекламному носії складає 3 600 грн. За рік комунальники планують витратити на рекламно-інформаційну кампанію 648 тис. грн.

Згідно інформації з укладеної угоди, ФОП Рябов буде розміщувати інформаційні матеріали на 15 рекламних конструкціях в різних районах міста. Всі ці рекламні площі належать ТОВ «Ассорті Україна». Як свідчать договори з інших закупівель підприємця, з 2020 року ці конструкції Рябов орендує у ТОВ «Ассорті Україна».

ТОВ «Ассорті Україна» належить Геннадію Ігнатенку, який є членом Житомирської обласної партійної організації політичної партії «Бджола». Це партія мера міста Кам’янського Андрія Білоусова. За даними Руху Чесно, мерська партія неодноразово користувалася привілеями від Кам’янської міськради.  

ФОП Дмитро Рябов зареєстровано в січні 2020 року як рекламне агентство. До березня 2019 року підприємець Рябов працював в галузі монтажу водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.  

Рекламний ФОП Рябова виявився набагато успішнішим. Перший контракт підприємець отримав вже через місяць після реєстрації. Сьогодні він є переможцем у 25 закупівлях на суму більше 7 млн. грн. Більшість замовлень проведені за допороговими процедурами. Практично всі контракти ФОПа – це розміщення реклами на території міста Кам’янського.

Залиште відповідь