Під кінець року Рівненська міськрада замовила ремонт п’яти протирадіаційних укриттів 
02.01.2023   //   177 Переглядів

 Управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради прозвітувало про підписання цілого ряду дороговартісних договорів, серед яких п’ять стосувались ремонту протирадіаційних укриттів (ПРУ). Загальна вартість ремонтних робіт на цих ПРУ складає 4,47 мільйонів гривень.  

Усі звіти були опубліковані 29-го грудня, хоча самі контракти було підписано ще 15-го числа. Два найбільші замовлення, щодо ремонту ПРУ №66918 вартістю 1,42 млн грн та ПРУ №67824 за 1,25 млн грн, отримало рівненське ТОВ “Адамантбуд”. 

За умовами цих договорів підрядник мав провести ремонт стін, стелі та підлоги укриття, прокласти новий трубопровід, змонтувати нове освітлення та попереджувальні світильники, обладнати приміщення розетками та умивальниками, а також змонтувати окремий навіс над входом до укриття. 

Три дешевші та менші за об’ємами робіт замовлення було віддано ФОПам. Зокрема ПРУ №67822 за 804,24 тис грн мав відремонтувати ФОП Сергієнко Михайло Андрійович, ПРУ №67797 за 542,76 тис грн ФОП Балєєв Сергій Вікторович, а ремонт ПРУ №64014 було довірено ФОПу Ковальчуку Сергію Володимировичу, який за роботу мав отримати 450,06 тис грн.

Власником ТОВ “Адамантбуд” вкзазаний рівнянин Анатолій Чемерик, чоловік експрацівниці Департаменту агропромислового розвитку ОДА Ольги Чемерик. Крім того підприємець вказаний як керівник ОСББ “Щаслива, 8”. 

ФОП Сергієнко Михайло Андрійович зареєструвався як приватний підприємець у квітні 2021-го року, однак за цей час вже встиг отримати підрядів на 6,5 мільйонів гривень. При цьому усі замовлення ФОП отримав за неконкурентними процедурами. 

ФОП Балєєв Сергій Вікторович у підприємництві дещо довше, з жовтня 2017-го року. Однак перші бюджетні замовлення почав отримувати лише в 2022-му. Таких у нього наразі 15, на суму 1,44 млн грн. Дружина підприємця Марина Балєєва входить до числа співзасновників ГО “Захисту прав людей з інвалідністю “Доброчин”. Свого часу жінка працювала Головною спеціалісткою сектору кадрово-документального забезпечення та контролю виконання  Головне управління статистики у Рівненській області

Насамкінець ФОП Ковальчук Сергій Володимирович зареєструвався ФОПом у квітні 2019-го. Має в активі 53 бюджетні замовлення на 2,86 млн грн. Крім того номер телефону підприємця значиться як контактний телефон здолбунівського автосервісу “Total cars”.

Залиште відповідь