Франківські СБУшники придбали кросовер Skoda Kodiaq за 1,7 мільйона
02.01.2023   //   63 Переглядів

Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області 9 грудня підписало договір із ТОВ «Альянс-ІФ» на постачання легкового автомобілю Skoda Kodiaq за 1,72 млн грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів» з посиланням на Prozorro.

В закупівлі вказано, що це «оперативний спеціалізований» автомобіль на базі Skoda Kodiaq 2,0 TDI CR /110kW 7 DSG 4X4. В технічних вимогах не вказано нічого особливого, окрім того, що транспортний засіб має бути обладнаний cигнально-гучномовним пристроєм та проблисковими маячками синього кольору.

Загалом автівка має бути не старіша 2022 року випуску, сірого чи чорного кольору, з усіма сучасними атрибутами: круїз-контролем, двозонною системою кондиціювання, електрорегулюванням сидіння водія, склом та дзеркалами з обігрівом тощо.

Один із дилерів Skoda повідомив редакції, що під визначену замовником в техзавданні комплектацію (без гучномовця і маячків) підпадає автомобіль у комплектації Style з двома додатковими пакетами, однак салон буде комбінований шкіра/Alcantara. І коштує такий автомобіль 1,6 млн грн.

Щодо ціни на сигнально-гучномовний пристрій та проблискові маячки, то їхню точну вартість встановити складніше через те, що відсутня назва виробника і модель. Сигнально-гучномовний пристрій, за даними майданчика Prom.ua, можна купити від 1,5 тис. грн до 30 тис. грн, а проблискові маячки – від 700 грн до 9 тис. грн.

ТОВ «Альянс-ІФ» належить мешканцям Івано-Франківська Андрію Семаніву та Андрію Лисіву, які вже давно працюють на ринку продажу та ремонту автомобілів. З 2016 року компанія отримала замовлень на майже 25 млн грн.

Залиште відповідь