Нацполіція Рівненщини замовила у фірми Васадзе китайських кросоверів на понад 4 мільйона 
31.12.2022   //   259 Переглядів

Під кінець року Головне управління Національної поліції в Рівненській області прозвітувало про підписання одразу двох договорів щодо придбання легкових автомобілів. Загальна вартість контрактів, що були підписані з ПрАТ “Рівне-Авто”, складає 4,16 мільйона гривень. 

Обидва рази замовник прозвітував про замовлення автомобілів 28-го грудня. Копій договорів при цьому не надав. Як і не проводив конкурентних торгів, підписавши договір напряму з постачальником. 

Загалом полісмени отримають автомобілі Chery TIGGO трьох різних комплектацій:

  • 5 одиниць Chery TIGGO 4 (T19), 1.5 бензин МТ, Т7150N8 на суму 2,999 млн грн;
  • одну Chery TIGGO 4 Comfort, 1.5 бензин МТ та однак Chery TIGGO 2 Pro, 1.5 бензин МТ на суму 1,15 млн грн.

До кінця року управління Нацполіції має отримати усі сім автомобілів. При цьому їхня точна комплектація лишаєтсья невідомою. Базові ж ціни, вказані на сайтах автодилерів, відповідають тим за які купували автомобілі полісмени.

Власником 100% акцій  ПрАТ “Рівне-Авто” є інше ПрАТ – “Українська автомобільна корпорація”, яка належить екснардепу Таріелу Васадзе. Підприємства є частиною корпорації “УкрАВТО”, яка є генеральним імпортером і офіційним дилером більше 20 автомобільних брендів, зокрема Daimler AG, General Motors, Maserati S.p.A., KIA Motors, Nissan, Toyota, Chery та інших.

Загалом за 2022-ий рік Головне управління Національної поліції в Рівненській області замовило легкових автомобілів на 16,15 мільйонів гривень. 

Залиште відповідь