Житомирські комунальники розірвали угоду на закупівлю технічної солі та оголосило новий тендер на понад 7 мільйонів
30.12.2022   //   86 Переглядів

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради оголосило тендер на придбання кам’яної солі. Очікувана вартість закупівлі склала 7,5 млн грн. 

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, підрядник має поставити 650 тонн кам’яної солі для промислового перероблення, (крупність – 3) з протизлежувальною добавкою, масова частка до 150 гр/т .Тобто комунальники готові заплатити 11,5 грн за кілограм солі. Поставити кам’яну сіль для посипання доріг підрядник має до 10 лютого 2023 року.

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради тендерні пропозиції приймає до 9 січня, аукціон запланований також на 9 січня.

Як повідомляли «Наші гроші. Регіон» КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради у вересні уклало угоду з ТОВ «Євразійська Індустріальна Група» на придбання 1690 тонн кам’яної солі вартістю  14,96 млн грн. Однак у жовтні замовник із підрядником розірвали угоду, заплативши  ТОВ «Євразійська Індустріальна Група» 203 тис. грн.

В середині листопада КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «Зальц» на придбання 1460 тонн  кам’яної солі за 13,7 млн грн. Однак 29 грудня комунальники уклали додаткову угоду, у якій зменшили ціну в договорі про закупівлю до 2,3 млн грн.

ТОВ «Зальц» зареєстроване в селі Гаї-Шевченківські Тернопільської області. Власником фірми є Юлія Іванечко. З 2021 року фірма отримала підрядів на 57 млн грн. 

ТОВ «Євразійська Індустріальна Група» засноване в 2019 році в Хмельницькому. Бенефіціарним власником фірми є Крістіна Дробжева. Брати участь у публічних закупівлях фірма почала з червня 2022 року.

Залиште відповідь