Освітяни на Дніпропетровщині придбали генератор за мільйон 
30.12.2022   //   69 Переглядів

28 грудня відділ освіти Тернівської міської ради (Дніпропетровська область)  прозвітував про закупівлю генератора у ТОВ «Део текс» за майже мільйон гривень.

Закупівля проведена без використання електронної системи Прозорро.

Згідно укладеної угоди освітяни придбали для місцевого ліцею один дизельний генератор Bek Energy SC4H180D2 потужністю 98 квт за 958 тис. 357 грн. 50 коп. Закупівля агрегату профінансована з міського бюджету. Строк поставки генератора – до кінця року.

ТОВ «Део текс» зареєстровано в березні 2021 року в Чернівцях. Фірма веде діяльність в галузі оптової торгівлі машинами й устаткуванням для добувної промисловості та будівництва. Компанія прописана за адресою проживання свого власника Андрія Босовика. За цією ж адресою прописане ще одне підприємство, яке продає техніку для добувної промисловості та будівництва, що належить Босовику – ТОВ «Гідромек-Україна». Раніше Босовик вів роздрібну торгівлю з лотків і на ринках іншими товарами, але ФОП свій закрив.

До листопада 2022 року ТОВ «Део текс» не приймало участі в закупівлях на Прозорро. Сьогодні в активі компанії 7 переможних торгів на загальну суму 17,17 млн. грн. Компанія продає дизельні генератори. 

Залиште відповідь