У Вінниці комунальні підприємства замовили через посередника станції Starlink
29.12.2022   //   70 Переглядів

Два комунальні підприємства Вінницької міськради замовили у ТОВ «Компас Інженіринг» по два комплекти станцій Starlink з роутером та адаптером загальною вартістю 176,6 тис. грн.

Про це йдеться у системі Prozorro.

Зокрема, у грудні «Вінницька транспортна компанія» і «Вінницяміськтеплоенерго» підписали з підприємством дві угоди на суму 88,3 тис грн (з яких ПДВ 14 тис. грн) кожна про поставку чотирьох терміналів Starlink, ціна кожного без ПДВ 33,2 тис. грн та по два адаптери вартістю 3,5 тис. грн кожен.

Згідно з угодами, замовники мають перерахувати підряднику передоплату у сумі 50%, а решту заплатити після отримання товару. Термін поставки становить 45 днів з дня перерахування авансу.

На офіційному сайті Starlink вартість одного терміналу з доставкою становить 600 доларів, що у гривні близько 23 тисяч. І це вже за підвищеними розцінками. Водночас на маркетплейсах пропонують викупити термінал з повною передоплатою від 45 тис. грн.

ТОВ «Компас Інженіринг» зареєстроване у Києві 2006 року. Засновником вказане ТОВ «Октава Капітал», власниками якого зазначені Олександр Кардаков (частка у підприємстві 90%), Дмитро Рибальченко (6%) та Тетяна Андріанова (4%). Як писав сайт «Наші гроші», колись «Октава» під старою назвою «Компас Девелопмент» володіла 85% у нині припиненій фірмі «Князь Святослав», ще 15% належали Світлані Смолій, дружині ексголови НБУ Якова Смолія. 

Залиште відповідь