В Дніпрі для святкування Різдва двічі замовили кейтерингові послуги і відсвяткують свято за двома календарями
27.12.2022   //   183 Переглядів

Для закладів культури та спорту двічі замовлено послуги з роздачі їжі під час проведення заходу «Від Різдва до Різдва» на загальну суму 1,9 млн грн.

Інформація про закупівлі розміщена в системі Прозорро.

Частину коштів вже витратили при святкуванні Різдва 25 грудня. Гостей свята пригощали ФОП Світлана Біла та ФОП Світлана Бордаль. Склад послуги не деталізовано. 

Різдво святкували:

  • КП Комунальне підприємство “Водно-спортивний комбінат” на 89 992,54 грн.
  • КП Школа сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура на 99 770 грн.
  • Комунальний заклад культури “Дніпровські міські публічні бібліотеки” на 99 770 грн.
  • КП «Музей історії Дніпра» на 99 770 грн.
  • Комунальний заклад культури «Арттериторія» на 99 770 грн.

Ці ж самі заклади вже замовили нові тендери і готові витратити по 200 тис. грн. на нові святкування 7 січня. Також цього разу до команди святкувальників Різдва долучився і Комунальний заклад культури «Дніпровський Будинок Мистецтв» та Комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацький центр «Штурм». Загалом на кетеринг заплановано витратити 1,4 млн. грн.

На ці гроші заклади освіти, спорту та культури замовляють роздачу по 2528 порцій готових страв на одиничний прийом для однієї людини (м’ясний бульйон, плов, пиріжок, чай). В склад послуги входить транспортування, перенесення, доставка, встановлення та підготовка до використання необхідного обладнання на локації.

Ці закупівлі сьогодні на стадії подачі пропозицій.

ФОП Світлана Біла зареєстровано в 2019 році в Новомосковську. Жінка надає юридичні послуги. Кейтеринг – перший досвід співпраці підприємниці із бюджетними замовниками.  

ФОП Світлана Бордаль прописана в Дніпрі і вже 4 роки займається ремонтом і технічним обслуговуванням машин і устаткування промислового призначення. Але між продажем резервуарів в 2021 році отримала і замовлення на харчування учасників освітянського воркшопу. 

 

Залиште відповідь