Укриття у полтавській школі збудують криворізькі підрядники, що три роки не мали угод 
27.12.2022   //   75 Переглядів

5 грудня відділ освіти виконавчого комітету Оржицької селищної ради уклав договір на ремонт частини підвального приміщення місцевого опорного закладу освіти. Договір укладено без проведення конкурентної закупівлі з підприємством, що понад три роки не мало угод з розпорядниками публічних коштів.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Договір, вартістю у майже 7,5 млн гривень, підписано з криворізьким підприємством “Електробудмонтажінвест”, зареєстрованим на Володимира Видибура. Директор підприємства – Юлій Астахов. У активі підрядника 30 угод з різними розпорядниками публічних коштів, втім остання угода підписана ще у 2019 році.  

Договором, укладеним між криворізьцями та полтавськими освітянами, передбачено виконання робіт до кінця наступного року. Протоколом узгодження вартості матеріалів передбачено щебеню у середньому по 2,3 тисячі гривень за метр кубічний, шпаклівки невідомого виробника по ціні від 19 до 29 гривень за кілограм, Led-ламп по ціні 4,7 тисяч гривень за штуку тощо.

На порталі Spending.gov.ua  відсутня інформація про здійснення платежів на рахунки підрядника за виконання відповідного договору, або ж його авансування. 

 

Залиште відповідь