Товариш мера Черкас отримає 270 тисяч від енергетиків за рекламу по тендеру, який прописали під нього 
27.12.2022   //   104 Переглядів

Товариство «Черкасиенергозбут» уклало договір на розміщення і демонстрацію інформаційної продукції на зовнішніх рекламних носіях за 270 тисяч гривень. Єдиним учасником, з яким і уклали угоду, стало товариство ««Лідер Черкаси».

Варто відзначити, що від початку закупівля була прописана саме під цього переможця. Оголошення замовника передбачало, що рекламні конструкції мають бути розміщені на Замковому узвозі. Єдиним, хто має там сітілайти, якраз і є ««Лідер Черкаси».

Розміщення рекламних конструкцій на цьому місці суперечить схемі, затвердженій виконавчим комітетом. Але підприємство все одно отримало дозвіл на розміщення.

У системі «Прозорро» фірма «Лідер Черкаси» має лише 4 договори. Всі вони укладені із «Черкасиенергозбут» на загальну суму 800 тисяч гривень.

Директором ««Лідер Черкаси»» є Світлана Сєбєлєва. Власники товариства – Олександр Сінгаєвський та Станіслав Шкурак.

Сінгаєвський – колишній депутат Черкаської обласної ради від партії ВО «Батьківщина», також був кандидатом в народні депутати від цієї партії.

Він проживає в Києві, а в Черкасах володіє готельно-розважальним комплексом «Перлина» та є давнім соратником міського голови Анатолія Бондаренка.

Залиште відповідь